joombig video slider vertical

ADSense_02


19., 20., I 21. RUJNA - DONJI MIHOLJAC, OSIJEK, BELI MANASTIR – PREDSTAVA ZA PAMĆENJE. POZNATI GLUMAC ZIJAH SOKOLOVIĆ ĆE PRIJE PREDSTAVA POSJETITI SREDNJU ŠKOLU DONJI MIHOLJAC TE JEDNU SREDNJU ŠKOLU U OSIJEKU I BELOM MANASTIRU.


Subota, 02 Rujan 2017

U VAŠE MJESTO STIŽE PREDSTAVA „KOBAJAGI DONIJELA ME RODA." „BITI BOLJI-BE BETTER“ DOVODI ZIJAHA SOKOLOVIĆA.

SVI ZNAMO TKO JE ZIJAH SOKOLOVIĆ. VELIKI GLUMAC KOJI JEDNOSTAVNO I PRISNO USPOSTAVLJA KONTAKT S PUBLIKOM. ZATO SMO ŽELJELI DA DOĐE U NAŠU SLAVONIJU!. JAVITE NAM SE RADI DOGOVORA!

Prošle i ove godine gost Poduzetničkog stola u Osijeku bio je poznati glumac Zijah Sokolović koji nas je nasmijao do suza, ali i prenio poruke koje nikoga ne mogu ostaviti ravnodušnim. Zato smo sa Zijahom dogovorili da na jesen bude gost nekoliko mjesta u Slavoniji. Ovoga puta, zajedno sa Zijahom, odabrali smo predstavu "Rodjenje - Ko bajagi donijela me roda" Pozivamo Vas da posjetite ovu predstavu, javite nam se radi dogovora, mi ćemo sve organizirati.

U svakom mjestu učenici srednjih škola će ugostiti Zijaha Sokolovića, bit će to lijepa nagrada za njih, u jednom opuštenom i duhovitom razgovoru.

Zašto ova predstava? 

Redatelj i glumac Zijah A. Sokolović, Ambasador dobre volje UNDP-a za toleranciju i nenasilje, za svoju predstavu “KO BAJAGI DONIJELA ME RODA” na XXVIII Nacionalnom festivalu malih teatarskih formi koji se od 16. do 21. 5. 2017. održao u gradu Vratza u Bugarskoj, osvojio je Specijalnu nagradu “Stefan Dragostinov” i Grand Prix međunarodnog žirija za najboljeg glumca festivala!

“Mladi glumci kada rade predstavu dobiju gotov tekst i rijetki ga nauče do kraja. U ovoj predstavi Glumac je od ničeg – od samog svog rođenja – napravio tekst i predstavu!”, obrazložio je međunarodni žiri.

Nakon nagrada koje je osvojio u Bugarskoj sa svojom predstavom “Rođenje - Ko bajagi donijela me roda” dvostruki je laureat 17. Festivala pučkog teatra u Hrvatskoj.

Njegova predstava “Rođenje - Ko bajagi donijela me roda” po ocjeni stručnog žirija proglašena je za najbolju predstavu u cjelini, a po ocjeni glasova publike za najbolju predstavu festivala.

Javite nam se na mobitel: 091/767 5 999, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

SADA JE PRAVO VRIJEME. ZA NAS NIŠTA NIJE NEMOGUĆE!

V. M.

Rujan 2017.

 

 

ADSense_04