joombig video slider vertical

ADSense_02


BITI MENADŽER - POSJETILI SMO ĐAKOVO I OSIJEK - FRANO ŠUŠNJARA, DIREKTOR MARKETINGA RENAULT ZA CENTRALNO ISTOČNU EUROPU


Četvrtak, 07 Prosinac 2017

Danas je bio izuzetan doživljaj za učenike Ekonomske škole Braća Radić Đakovo i Elektrotehničke i prometne škole Osijek. Danas smo svi uživali, 130 učenika u obje škole, profesori, i naravno mi kao organizatori. Hvala Udruzi Biti Bolji iz Osijeka i medijskom pokrovitelju (časopis Poduzetnik) koja nam je organizirala ovu posjetu, bile su riječi svih učenika.

Biti menadžer u globalnoj kompaniji kakav je Renault je izazov za sve koji žele uspjeh u korporativnom biznisu. Frano je učenicima ispričao kako je to izgleda danas nakon 12 godina u Renaultu, kako je uspio postati jedan od malobrojnih Hrvata visokopozicioniranih u globalnoj kompaniji.

Svi ćemo pamtiti njegovih 6 pravila, konkretne i duhovite situacije u životu i poslu. Pamtit ćemo da je Frano zaista izuzetna osoba koja ima toliko hobija da su se svi pitali pa kako sve to stigne: biti menadžer koji je igrao nogomet i pratio skoro sve utakmice nogometne reprezentacije Hrvatske, trči maraton, bavi se tajlandskim boksom, svira gitaru, volontira u vatrogasnoj postrojbi,…. 

Nakon njegovih riječi svi smo se zamislili, njegova pravila su zaista životna:

1. Vjerujete u sebe jer onda nema toga što ne možete napraviti

2. Kršite pravila, ma što drugi mislili. Istražujte, postavljajte pitanja.

3. Ne bojte se nikada neuspjeha jer su i oni sastavni dio života

4. Ne slušajte negativce oko sebe jer oni samo znaju kukati

5. Pokrenite se, samo tako možete nešto promijeniti u životu

6. Uvijek vrati društvu ono što si od njega dobio.

I ovo zadnje pravilo je jedan od razloga zašto je Frano posjetio ove dvije škole, naravno dobili smo obećanje da ćemo na proljeće posjetiti i neke druge škole (Varaždin, Prelo, Ivanec, Ivanić Grad….). Zato učenici iz tih škola javite nam se ako želite da Vas posjetimo.

Sve o ovim posjetama pročitajte u slijedećem broju časopisa Poduzetnik. I naravno, javite nam se: 091/767 5 999, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Prosinac 2017.

 

ADSense_04