joombig video slider vertical

ADSense_02


TVRTKA BERNARDA D.O.O. DONIRALA NOVE MADRACE KLINICI ZA PEDIJATRIJU


Utorak, 12 Prosinac 2017

Na inicijativu udruge „Biti Bolji“ Osijek i časopisa Poduzetnik, Klinički bolnički centar Osijek (Kliniku za pedijatriju) posjetila je Bernarda Cecelja – vlasnica tvrtke Bernarda d.o.o. iz Pušćina kod Varaždina koja već 20 godina proizvodi krevete i madrace kojima je osvojila europsko tržište. Bernarda uvijek daje potrebitima pa je tako i ovoga puta došla u posjetu djeci KBC-a i poklonila madrace za krevete.

Počevši krajem osamdesetih prošlog stoljeća s intenzivnim radom na tržištu krevetnih sustava u Europi, gospođa Bernarda Cecelja u proizvodnoj suradnji s hrvatskim partnerima plasira vlastitu liniju kreveta i madraca. Zahvaljujući kvalitetnim i inovativnim tehnološkim rješenjima, krevetni sustavi BERNARDA lako osvajaju europsko tržište. Potaknuta tim rezultatima, gđa. Cecelja u rodnoj Hrvatskoj 1998. pokreće vlastitu proizvodnju visokokvalitetnih krevetnih sustava BERNARDA.

Bernarda Cecelja, direktorica i vlasnica tvrtke, zadnjih nekoliko godina proglašavana je najboljom poduzetnicom u malom i srednjem gospodarstvu.

Božić je blizu pa je djeci poklonila i prigodne paketiće. Opet je na licima djece bio osmijeh. Svaka donacija je i više nego dobrodošla, a briga o najslabijim pacijentima jedan je od naših prioriteta.

Izvor: http://www.kbco.hr/tvrtka-bernarda-d-o-o-donirala-nove-madrace-klinici-za-pedijatriju/

Prosinac 2017.

 

ADSense_04