joombig video slider vertical

ADSense_02


O.Š. TIN UJEVIĆ OSIJEK : POKRENULI SMO PROJEKT „VRATIMO ZABORAVLJENE IGRE“


Nedjelja, 15 Travanj 2018

U petak, 13.04.2018., sportski tereni O. Š. Tin Ujević iz Osijeka bili su mjesto na kojem je započele prve igre za učenike V. razreda uz potporu razrednice Tihane Kraml Kanaet.

Zajedno s djecom bili su i Tamara Knežević, asistentica dva učenika, ali i Željka Vrebac, idejna začetnica ovog projekta.  Sve to pratili su članovi Udruge „Biti Bolji“ iz Osijek, te časopis Poduzetnik kao medijski pokrovitelj.

Osmijeh na licima djece nas je uvjerio da su bili zadovoljni, nije bilo lako igrati se bez računala i mobitela. Neki od njih su brzo rekli: „Umorni smo“, ali srce je bilo jače od umora i sve su izdržali u sat vremena. Dokaz da trebamo nastaviti s igrama jer samo tako možemo imati zdravu i zadovoljnu djecu. 

A što smo se igrali? Djevojčice su igrale Gumi-gumi (kasnije su im se priključili „umorni“ dječaci) i Školice. Dječaci su igrali Lopovi i žandari (tu je ipak nekima trebala kondicija) i Care, care gospodare.

Hvala svima koji su sudjelovali u igrama, a posebno razrednici koja nas je osmislila igre i s 20-tak djece igrala sve igre.

Kako je sve izgledalo pogledajte na fotografijama, a više možete pročitati u novom broju časopisa Poduzetnik?

V. M.

Travanj 2018.

 

ADSense_04