ADSense_02


Završnica Smartup natjecanja


Srijeda, 17 Svibanj 2017

Završnica Smartup natjecanja u organizaciji studenske udruge eSTUDENT održati će se 18. svibnja, u 18 sati, u Tehnološkom parku Zagreb na Zagrebačkom Velesajmu.

Na samoj završnici najbolji timovi će prezentirati svoje poslovne ideje pred stručnim žirijem kojeg čine Marko Škrobo iz Sense Consultinga, Milivoj  Barančić iz Zagrebačkog inkubatora poduzetništva, Dražen Topčić iz CRANE-a, Goran Dautović iz Core incubatora. 

Na kraju događaja bit će proglašenje pobjedničkih ekipa koje će dobiti vrijedne nagrade  poput novčanih u iznosu od 12.000, 9.000 i 6.000 kuna te mogućnost ulaska u edukativni program ZIP-a.

Događaj je otvoren za sve zainteresirane posjetitelje.

Ukratko o samom natjecanju:

Smartup je edukativno natjecanje u kojem se studenti natječu u razvoju poslovne ideje. Glavni ciljevi natjecanja su promicanje poduzetništva i poduzetničkog duha među studentskom populacijom i povezivanje proaktivnih mladih talenata s najpoželjnijim poduzećima, potencijalnim poslodavcima ili investitorima. Edukacije natjecatelja bile bi usmjerene na Lean metodologiju jer bismo ju htjeli približiti studentskoj populaciji te im na taj način pomoći u razvoju njihovih budućih startupova. Tijekom natjecanja studenti će imati priliku proći kroz razne edukativne radionice i rad s mentorima koji će im pomoći u realizaciji njihove ideje. Najbolje timove očekuje primamljiv nagradni fond i prilika da budu primljeni u inkubator poduzetništva.

Prijave na natjecanje započele su 27.2. te su trajale do 10.3., a  završnica natjecanja je 18.5. Natjecatelji se se mogli prijaviti u timovima od dvije do pet osoba. Za sva pitanja vezana za natjecanje možete nam se javiti na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 

V.M.

Travanj 2017.

 

ADSense_04