ADSense_02


Natječaj za izradu karikatura za Poduzetnik


Nedjelja, 15 Travanj 2012

djuka_poduzetnik_1.jpgŽelimo magazin Poduzetnik obogatiti novim sadržajima. Magazin izlazi jednom mjesečno. Pozivamo sve hobiste ili crtače karikatura da se odazovu natječaju honoranog suradnika. Treba nam osoba koja bi crtala karikature za potrebe magazina, a na temelju lika "Ðuke Poduzetnika".

Ðuku bi stavljali u različite poduzetničke situacije, aktualne tog trenutka. Naš prijedlog je da nam pošaljete jedan takav primjer- prikaz triju kadrova aktualnog poduzetničkog dogaðaja u Hrvatskoj.

Suradnik bi za svaki broj osmišljavao (zajedno s nama iz redakcije) kratku priču u obliku karikatura na tri do četiri sličice (na dnu odabrane stranice) s likom našeg poduzetnika i maskote. Priča bi bila u formatu pasice veličine 190x55 mm jpg ili tiff, maksimalne kvalitete.

Pozivamo sve kreativce koji imaju motiva da se sa svojim radom pojave u mjesečniku koji izlazi u cijeloj Hrvatskoj jave na dolje navedene e-mail adrese. Puna sloboda u kreativnosti Vam je zajamčena, a oko ideja se možemo meðusobno dogovarati!

Oko svih detalja obratite se Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

ADSense_04