ADSense_02


LJUBITELJI PIVA I BURGERA POHRLILI U ČAKOVEC NA FESTIVALSKI VIKEND


Utorak, 10 Listopad 2017

BEERFEST SJEVER PONOVNO ODUŠEVIO OKUSIMA

Vikend u Čakovcu prošao je u znaku dobrog piva, odličnih burgera i još bolje zabave. Beerfest Sjever ponovno je na Trgu Republike okupio brojne Čakovčane i turiste te ih oduševio okusima i glazbenim programom. Desetak craft pivovara iz Hrvatske i regije prezentiralo je svoje proizvode, a najatraktivniji događaj svakako je bila Olimpivijada gdje su natjecatelji odmjerili snage u ispijanju piva s dodatkom ljutih papričica.

Gustafi, Clone Age i DJ Poncije bili su zaslužni za trošenje kalorija nakon uživanja u festivalskim delicijama, a džentlmeni su se za party dotjerivali u pop-up barbershopu kod Brice. Beer&Burgerfest još je jedna u nizu vrlo uspješnih i omiljenih manifestacija u Čakovcu, a lijepo vrijeme dodatno je potaknulo dolazak turista na uživanje u čarima jeseni kontinentalnog kraja.

„Festival je prošao odlično, jako smo zadovoljni brojem posjetitelja, a još više njihovim komentarima da su uživali u gastro ponudi i koncertima. Ovim putem se zahvaljujem svima na dolasku, posebno onima koji su nam pripremali fine burgere i ponudili odlična piva. Čakovec kontinuirano radi na produženju turističke sezone i sada imamo festivale i događaje tijekom cijele godine, na što smo ponosni. Nadamo se da će i iduće godine postojati ovakav interes za ponudom međimurskog kraja, a očekujemo i još više posjetitelja iz regije, jer smo sigurni da će fotografije s Beerfesta preplaviti društvene mreže.“ – izjavio je gradonačelnik Stjepan Kovač.

Listopad 2017.

 

ADSense_04