ADSense_02


ISTUPI I BUDI VOĐA: GARY BRAID


Nedjelja, 12 Studeni 2017

Izvršni ste direktor, trener ili lansirate vlastiti posao? Imate tim koji čeka na vas i želite postići rezultat? Niti upravljanje, a  niti puhanje u zviždaljku vas neće dovesto do tamo. Vlasništvo nekog posla također ne jamči rezultat - stoga preuzmite vodstvo.

Gary je cijeli svoj život, od svojih sportskih dana, proveo kao međunarodni ragbi igrač, mnoge godine proveo u korporacijskom menadžmentu, podizao petero djece, od kojih su dva vodeća međunarodna igračica ragbija i stvarao vlastite tvrtke. Upravo on će podijeliti lekcije koje je naučio po putu i pokazati svoju metodu preuzimanja vodstva.

Gary je stvorio jednostavan format koje naziva „Leadership Star“ imajuću fokus na 5 ključnih područja, koje posebno pomažu kada i ne ide tako lako, a odnose se na situacije:

• kada ste novi u upravljanju,

• kada postanete vlasnik tvrtke,

• kada dobijete promociju i veću odgovornost,

• kada se situacija mijenja i privuče vas izvan straže,

• kada se borite za postizanje ciljeva,

• kada je vaš tim u krizi i bori se za pronaći formu,

• kada imate želju da nešto stvorite i ne možete to učiniti sami.

Gary opisuje vodstvo kao KREATIVU koja uzrokuje KRETNJU u SPECIFIČNOM SMJERU uz pomoć DRUGIH za POSEBNU SVRHU. Ova definicija vodi do 5 točaka „Leadership Star“; pravila igre, planiranje igre, sistematizacija, timski rad, akcija, i kao i obično, vrag je u detaljima.

Predavanje će se održati 15. studenoga 2017. godine u prostorijama Kongresnog centra Forum Zagreb u sklopu Zelenog zlata (Radnička 50, Zagreb) s početkom u 18:00 sati. Ulaznice su dostupne preko Entrio sustava.

Studeni 2017.

O predavaču:

Gary je trenutačno poslovni savjetnik specijaliziran za sustave poslovne inteligencije, izvještajue  o upravljanju, unaprjeđenje poslovnih procesa i osobni razvoj vođa. Također trenira ekipu Zagrebačkog ragbija u natjecanju Hrvatskog nscionalnog prvenstva.

Ima  10 godina iskustva u upravljanju prodajom (područje, regionalna i nacionalna razina) u industriji pivarstva i ugostiteljstva, nakon što je istupio kao zvijezda u prodaji; razvoj odnosa s kupcima; regrutiranje i treniranje; strateški razvoj tržišta; kontrola troškova mjesta.

Također je proveo 8 godina u upravljanju poslovnim informacijama korištenjem IT sustava, povezivanjem između IT razvijenih i poslovnih korisnika, prototipovanjem poslovnih sustava i pružanjem strateške analize u svim poslovnim područjima.

Prije 14 godina, pokreće vlastite poslove: podižući ugostiteljstvo koje još uvijek posjeduje, razvoj poslovnih softvera i usluge  poslovnog savjetovanja.

 

 

ADSense_04