ADSense_02


13.02.2018. (UTORAK) OSIJEK, DONACIJA OSNOVNIM ŠKOLAMA SEMELJCI I DRENJE


Subota, 10 Veljača 2018

UDRUGA "BITI BOLJI" OSIJEK, ČASOPIS PODUZETNIK: NASTAVLJAMO S PROJEKTOM „BITI BOLJI-BE BETTER“

Zahvaljujući tvrtki Ivanićplast iz Ivanić Grada, Udruga „Biti Bolji“ Osijek, uz podršku časopisa Poduzetnik,  je osigurala donaciju wc sjedala za Osnovnu školu „Josipa Kozarca“ Semeljci i Osnovnu školu Drenje

I ovoga puta poduzetnici su pokazali da mogu i žele pomoći mladima i omogućiti im primjerene uvjete rada u školi.

Donaciju ćemo uručiti dana 13.02. (utorak) u hotelu Millennium Osijek, Kralja Petra Svačića 12 s početkom u 14 sati, a u sklopu našeg projekta za mlade „Biti bolji – Be better“. Donaciju će uručiti g. Vitomir Klasić, vlasnik tvrtke Ivanićplast. 

Naša društvena odgovornost je poticanje mladih ljudi jer upravo u njima leži potencijal za razvoj i rast cjelokupnog društva i boljitak za sve nas.

Veljača 2018.

Ivanićplast!…proizvođač kvalitetnih wc sjedala

Poduzeće za proizvodnju predmeta iz plastičnih masa, Ivanićplast postoji još od 1962. godine. Od 2002. godine nalazi se u privatnom vlasništvu. Tokom godina Ivanićplast je postao vodeće poduzeće u jugoistočnom dijelu Europe za proizvodnju wc sjedala. Svojom vizijom i misijom te profesionalnim i stručnim vodstvom, Ivanićplast uspješno konkurira na domaćem i stranom tržištu distribuirajući svoje proizvode u 27 svjetskih zemalja. Ivanićplast godišnje proizvede oko 450.000 wc sjedalo od čega se 80% izvozi na strana tržišta. Proizvodni asortiman Ivanićplasta broji oko 60-tak modela različitih wc sjedala poznatijih pod brand name-om Bello.

 

ADSense_04