ADSense_02


KRENULE PRIJAVE ZA 4. BRANDING HRVATSKE KONFERENCIJU „Kad pomisliš da gotovo je...“ Dođi u Ozalj!


Četvrtak, 01 Ožujak 2018

Tako bi mogli sročiti najavnu poruku Petar Ćurić agencije koja stoji iza velikog nacionalnog projekta pod nazivom „Branding Hrvatske u svijetu“-konferencija iz brendiranja nacije i javne, kulturne i znanstvene diplomacije, a na kojoj će izlagati neki od najuspješnijih hrvatskih povratnika, useljenika i budućih povratnika.

U suradnji s Državnim uredom za Hrvate izvan RH, Hrvatskom maticom iseljenika, Hrvatskom gospodarskom komorom, Karlovačkom županijom – te ove godine pod posebnim pokroviteljstvom Grada Ozlja i gradonačelnice gđe. Gordane Lipšinić – ovaj projekt se četvrtu godinu zaredom održava u našoj zemlji, a po prvi put u Ozlju, u Dvorcu Zrinskih i Frankopana (Zavičajni muzej) od 20 do 22. travnja.

Projekt kojem tepaju da je Najbolja konferencija u Hrvatskoj u posljednjih 20 godina, fascinantan je po mnogočemu. Prije svega po profilu samih predavača – za nas rijetko viđena koncentracija hrvatske pameti i izvrsnosti na jednome mjestu (Davor Pavuna, Martina Filjak, Andrija Čolak, Miroslav Vrankić, Goran Bandov, Anja Bauer) te istaknutih pojedinaca s neospornim financijskim talentom i utjecajem (Plinio Cuccurin jedan od 10 najbogatijih Hrvata po Forbesu; Tomislav Antunović „kralj nafte“ i jedan od najuspješnijih Bosanskih Hrvata i dr.), a tu su i poštovane društvene i TV komentatorice Marija Selak, Višnja Starešina, mladi operni pjevač iz Ozlja koji je debitirao u Kraljevskoj operi u Londonu Leon Košavić i drugi.

Ipak, najveća posebnost konferencije krije se u inovativnom pristupu rada predavača s polaznicima koji je naglašeno „hands-on“ što će reći, praktičan, interaktivan i prije svega osoban (gledaju izbjeći suvišnu akademičnost te u opuštenom „američkom stilu“ postavljati pitanja i otvoriti dijalog do maksimuma).

To je ostvarivo jer se koncept konferencije temelji na ekskluzivnom pristupu 50 polaznika iz čitave Hrvatske, u cilju kreiranja atmosfere maksimalnog povjerenja, slobodnog protoka misli i razgovara te nesmetane izmjene informacija, a prijavi prethodi slanje životopisa i proces predselekcije.

What a Diff'Rence a Day Makes / kakvu razliku čine tri dana?

Organizator jamči otvorena i 'bez uvijanja' predavanja koja ne govore o stvarima kako knjige nalažu da bi trebale biti već kakve one uistinu jesu. Primjeri iz stvarnog života, mogućnosti diskutiranja vlastitih projekata te uvid u mogućnost financiranja i investiranja. Važnost lobiranja, pozitivnog razmišljanja, pravne države (i što učiniti

ako ona ne funkcionira?). Inspiracija. Edukacija. Brand-nacija. Očekujte tri dana u Ozlju koja će promijeniti sve!

Prijave na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

FACEBOOK: www.facebook.com/Branding.Hrvatske

UKRATKO O PREDAVAČIMA

Prof. dr. Davor Pavuna (Tesla World Foundation), fizičar, izumitelj, profesor na Institutu u Lauseanni. Bivši savjetnik američkog predsjednika Obame za energetiku. Odlikovan Redom Danice hrvatske s likom Nikole Tesle. Živi u Švicarskoj.

Prof. dr. Goran Bandov, prodekan Visoke škole međunarodnih odnosa i diplomacije Dag Hammarskjold, pravnik, politolog, stručnjak za međunarodne političke odnose i međunarodno javno pravo. Povratnik iz Njemačke.

Ashley Colburn, američka stručnjakinja za destinacijski menadžment, producentica i TV-personality. Za serijal „WOW Croatia!” nagrađena „Zlatnom penkalom“ Hrvatske turističke zajednice i američkom televizijskom nagradom EMMY. Živi u Kaliforniji.

Anja Bauer Minkara, vlasnica tvrtke Fabular, jedine specijalizirane agencije za branding u regiji. 14 godina vodila agenciju Brandoctor u partnerstvu s Bruketom i Žinićem. Uvrštena među Hall of Fame brand konzultante. Povratnica iz Engleske.

Plinio Cuccurin, pravnik, menadžer i poduzetnik, jedan od 10 najbogatijih Hrvata po Forbesu i suvlasnik Adris grupe. Rodne Bale uzdigao na visoku razvojnu razinu i smatra se mecenom ovog mjesta jer je puno učinio za boljitak građana i zajednice.

Tomislav Antunović, „kralj nafte“, hotelijer i jedan od najuspješnijih bosanskih Hrvata. Otvorio prvu privatnu benzinsku crpku u bivšoj Jugoslaviji (1987). Proglašavan za najboljeg menadžera u Hrvatskoj i BiH.

Andrija Čolak, vlasnik najuspješnije hrvatske franšize u svijetu Surf'n'Fries i dio tima izumitelja pametnog kišobrana KISHA. Proglašen „Mladom nadom“ International Franchise Association-a, najveće udruge franšizera na svijetu. Povratnik iz Kanade.

Prof. dr. Miroslav Vrankić, izumitelj „čitača misli“ i jedan od rijetkih Hrvata na

„Europe 100 Outstanding Innovators“. Proglašen Ponosom Hrvatske za 2016 g.

Martina Filjak, najbolja i najnagrađivanija hrvatska pijanistica u svijetu. Odlikovana Redom Hrvatskog pletera za postignuća u glazbi. Živi u Njemačkoj.

Doc. dr. Marija Selak, društvena komentatorica, sveučilišna profesorica i perjanica emisije Peti dan Hrvatske radiotelevizije. Živi u Zagrebu.

Petar Ćurić, menadžer u kulturi, pokretač i producent inicijative 'Branding Hrvatske u svijetu' konferencije iz brendiranja nacije i javne, kulturne i znanstvene diplomacije. Dobitnik je više nagrada i priznanja. Povratnik iz Engleske.

I mnogi drugi...

Projekt se realizira pod pokroviteljstvom Grada Ozlja i gradonačelnice gđe. Gordane Lipšinić, mr.sc. te u partnerstvu s Državnim uredom za Hrvate izvan RH, Hrvatskom maticom iseljenika, Hrvatskom gospodarskom komorom i Karlovačkom županijom.

 

ADSense_04