ADSense_02


BIZNIS AKADEMIJA POWERED BY TELE2 NAGRAĐUJE – NAJBOLJI BIZNIS OSVAJA VRIJEDNU NAGRADU


Četvrtak, 05 Srpanj 2018

“Biznis promocija” nagradni je natječaj Biznis akademije powered by Tele2 kojim se najbolji biznis nagrađuje sa 100.000,00 kn bruto vrijednosti medijske promocije te Tele2 tarifom RASPALI s BEZBROJ GB na godinu dana. 

Svi obrtnici i mali poduzetnici koji svoj biznis prijave na nagradni natječaj „Biznis promocija“ imaju priliku osvojiti vrijedne nagrade koje dodjeljuje Biznis akademija powered by Tele2. 

U razdoblju od 2. do 22. srpnja 2018. svi obrtnici i mali poduzetnici koji prijave svoj biznis na natječaj na www.biznisakademija.hr i napišu zašto baš oni trebaju osvojiti nagradnu promociju dolaze u priliku osvojiti medijsku promociju u vrijednosti od 100.000,00 kn na platformama 24sata (video reportažu, PR članke, banner kampanju), te Tele2 tarifu RASPALI s BEZBROJ GB na godinu dana. Stručni žiri izabrat će najzanimljiviji biznis i o njemu napisati novinarsku priču, a dobitnik će biti objavljen internetskoj stranici www.biznisakademija.hr 26. srpnja 2018.

Svakom biznisu potreban je poticaj i dodatni vjetar u leđa, a medijska promocija sigurno je jedan od ključnih alata kojima se razvija poslovanje. Poznato je koliko veliki brendovi ulažu u svoju komunikaciju i koliko je strateški planiraju, stoga je nagradni natječaj kojeg je pripremila Biznis akademija efektan način postizanja novog nivoa poslovanja baziranog na rastu poslovanja. 

Biznis akademija je platforma za edukaciju obrtnika i poduzetnika koja im omogućuje usvajanje znanja o raspolaganju financijama, online oglašavanju, brendiranju vlastitog proizvoda ili tvrtke koristeći snagu i moć digitalnih alata i društvenih mreža.

Osim edukacijske web platforme, kroz Biznis akademiju, projekt koji je pokrenuo Tele2 u suradnji s Ekonomskim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu te Obrtničkom komorom Zagreb, obrtnicima i malim poduzetnicima na raspolaganju su i offline radionice kroz koje usvajaju nova znanja i vještine. Ovo je ujedno i način da svom poslovanju daju dodatni vjetar u leđa te stvore nove, stvarne i održive vrijednosti u poslovanju. 

Lipanj 2018.

 

ADSense_04