ADSense_02


SPEKTAKULARNIM VATROMETOM U ČAKOVCU OTVORENO 54. PORCIJUNKULOVO


Subota, 28 Srpanj 2018

TISUĆE GRAĐANA ODUŠEVLJENO JEDNOM OD NAJVEĆIH KONTINENTALNIH MANIFESTACIJA HRVATSKE

54. po redu Porcijunkulovo započelo je vatrometom i  „Najljepšom obiteljskom pričom“ Mirka Švende Žige, a trajat će do 2. kolovoza i završiti spektakularnim koncertom Tonya Cetinskog. Ove godine se očekuje rekordan broj posjetitelja, a čakovečka tradicionalna manifestacija prvi put je uvrštena u Top događanja Hrvatske.

Nakon šetnje ispod tisuća prepoznatljivih šarenih kišobrana, u subotu se poslije talentirane Zsa Zse očekuje koncert glazbene dive Nine Badrić, a u nedjelju nakon Malog MEF-a legendarnog Žere i Crvene jabuke. Osim koncerata, za posjetitelje su organizirane dječje igraonice i radionice, pričaonice, umjetničke izložbe, prezentacije i promocije specifičnih djelatnosti te, naravno, ukusna lokalna hrana i pića. Više od 300 izlagača garancija je dobre zabave i sadržaja za svačiji ukus.

Prije velikog finala, na pozornicu još dan za danom dolaze 4 tenora, Massimo i Zvonko Bogdan, za koje će publiku zagrijavati Nocturno by Oliver, Pastiri i TS Frikovi, a netom prije Tonyja Cetinskog sviraju Genova i Marko Kutlić.

„Vjerujem da ćemo i ove godine dokazati kako je u jeku turističke sezone na obali moguće organizirati kontinentalnu manifestaciju koji bilježi rekordnu posjećenost. Na ovogodišnjem Porcijunkulovu nastupaju najveće zvijezde Hrvatske i regije, a poučeni dobrim iskustvom produžili smo trajanje manifestacije za jedan dan kako bi što veći broj posjetitelja kreiralo nezaboravne uspomene ispod naših šarenih kišobrana.“, poručio je gradonačelnik Čakovca Stjepan Kovač. 

Srpanj 2018.

 

ADSense_04