ADSense_02


TEHNOLOGIJA ULAZI U NAMJEŠTAJ


Utorak, 31 Srpanj 2018

Tvrtke Bachmann i SISO proizvode utičnice i punjače koji se integriraju u stolove. Elgrad bilježi stalni rast potražnje za tim elementima

Tehnologija nikada nije imala jači utjecaj na namještaj. Osim što važan ulog ima u njegovu proizvodnji, mijenja i njegov izgled i funkcije. Vodeći svjetski proizvođači električnih opreme i elemenata stvaraju proizvode koji olakšavaju punjenje elektroničkih uređaja.

Kako zbog velikog broja uređaja i njihovih kabela ne bi nastali poremećeni, oslikavaju se punjači koji postaju sastavni dio namještaja, najčešće radnih stolova. Isti su sve traženiji iu Hrvatskoj.

"Arhitekti, dizajneri interijera i proizvođači namještaja po mjeri u Hrvatskoj prate trendove i najnovije tehničke mogućnosti. Zato smo ponudu obogaćeni inovativnim rješenjima koja se ugrađuju u namještaj. Vodeći u njihovoj proizvodnji su njemačka tvrtka Bachmann i danski SISO " , kažu u Elgradu.

Bachmann je proizveo nadstolnu priključnicu, tzv. lift. Riječ je o svojevrsnom dizalu uticnice koja je skrivena na stolu dok se ne pritisne. Pritiskom prsta se podiže i otkriva nekoliko utikača, šuko ili USB, ovisno o odabiru izlaza modela. Zahvaljujući tom priključku istodobno može napajati električni energiju, primjerice, prijenosni kompjuter, smart telefon i tablet. Priključnica, minimalističkog izgleda, jednostavno se ugrađuje u stolove i trenutačno je najbolji veleposlanik tvrtke prepoznatljiv diljem svijeta po postavljanju novih standarda u funkcionalnosti, inovativnosti i dizajnu električnih opreme. 

SISO, jedan od najbrže rastućih tvrtki u Danskoj, kupcima nudi odlične rješenja po prihvatljivom cijeni. Prepoznajući trend prelaska mobilnih uređaja na bežično punjenje, SISO je stvorio bežični punjač, ​​tzv. grommet koji se lako ugrađuje u raznovrsne stolne površine. Isti mogu koristiti i uređaji koji nisu opremljeni tehnologijom za bežično punjenje, poznat i kao Qi. Naime, uz uređaj dolaze i priključci za tradicionalno punjenje.

Srpanj 2018.

ADSense_04