ADSense_02


VIŠE OD 300 000 POSJETITELJA UŽIVALO U JEDNOJ OD NAJVEĆIH KONTINENTALNIH MANIFESTACIJA


Petak, 03 Kolovoz 2018

ODLIČAN NASTUP TONIJA CETINSKOG OBILJEŽIJA ZAVRŠETAK 54. PORCIJUNKULOVA

Nastupom regionalnih zvijezda Tonija Cetinskog pokraj zidina Stari grad u Čakovcu završio je 54. izdanje Porcijunkulova, jednog od najvećih kontinentalnih manifestacija. Sedmodnevni događaj ove godine zabilježio je više od 300 000 posjetitelja, uključujući i brojne strane turiste. 

Od 27. srpnja do 3. kolovoza mnogobrojna publika uživala je u nastupima najvećih hrvatskih zvijezda kao što su Massima, Nine Badrić, Crvene Jabuka, 4 Tenora te Zvonka Bogdana i Mirka Švende Žiga. 

Dok su čekali večernje nastup popularnih izvođača, posjetitelji su mogli uživati ​​u brojnim degustacijama tradicionalnih međimurskih vina i gurmanskih specijaliteta, sve do u posebnim ambijentu šarenih kišobrana iznad glavne gradske šetnice. Porcijunkulovo svake godine predstavlja idealnu priliku za domaće gospodarstvenike i njihovo predstavljanje lokalnih brendova domaćih i stranih turista. Najbolje izlagače Turistička zajednica grada Čakovca posebno nagradila i vrijeme odala priznanje za uloženi trud. 

"Iznimno bogat program i vrhunska ponuda Međimurja na jednom mjestu - tako se ukratko možemo opisati 54. Porcijunkulovo. Priznanje koje nam je krajem lipnja udijelila Hrvatska turistička zajednica, uvrstivši tako Porcijunkulovo u Top događanja Hrvatske, opravdali smo se na najbolji mogući način. Hvala izlagačima, izvođačima i svima koji su mu dali svoj doprinos, a posebno brojnim posjetiteljima ", izjavio je gradonačelnik Čakovca Stjepan Kovač.

Dobar provod brojni posjetitelji su sada zabilježeni već legendarnim fotografijama ispod raznobojnih kišobrana, što je ujedno i najbolja pozivnica za iduće izdanje Porcijunkulova. 

Kolovoz 2018.

ADSense_04