ADSense_02


VJERA, LJUBAV I DOMOVINA: PRVI KONCERT MIROSLAVA ŠKORE U PULI NAKON VIŠE OD DESET GODINA


Petak, 03 Kolovoz 2018

Škoro najavio pravi spektakl u Puli nakon Velike Gospe

Jutros je u dvorištu pulskog Doma hrvatskih branitelja održan je konferenciji za medije povodom velikog koncerta Miroslava Škore u Puli koji će se održati na vanjskoj terasi Doma hrvatskih branitelja pod nazivom: "Vjera, ljubav i domovina - povratak Miroslava Škore u Pulu nakon više od deset godina čekanja! „.

Medijima su se na konferencijama uputili produkcijski koncert Petar Ćurić, Škorin osobni menadžer Miljenko Ćurić (ne rodno povezani) i Miroslav Škoro osobno, budući je izvođač isključivo zbog ovog konferencija za medije potegnuo iz Zagreba.

"Škoro je sinonim za dobro zabavu, veselicu i narodno veselje. Koga na ne oraspoloži - sam si je kriv! "- odmah je na početku kazao Petar Ćurić i nastavio -" bez jednog jedinog sponzora, bez podrške grada, županija, turističkih zajednica ... sami, bez ikdje ikoga, jer kad je tako, odlučili smo sami organizirati, uz podršku običnih, malih ljudi i svih građana koji vole Škoru i žele samo pjevati, jer jedriličarski, Miroslava Škoru nitko nije pozvao pjevati u Pulu! njegov pjesme 'u zboru tisuća ljudi!' "- kazao je Ćurić.

Izvođač i glavni zvijezda večeri, Miroslav Škoro, na konferenciji je izjavio da Pula nije samo turistička meka Hrvatske, već i meka kvalitetnih zabava tijekom ljetnih mjeseci čitavog svijeta: "Pa i stari Rimljani su se ovdje veselili i pjevali - što ne bi mi? "- nasmijao je Škoro nazočne novinari i predstavnici medije. "Velika mi je čast mi je nastupiti u Puli, pripremili smo poseban program baš za Puljane, bit će presjek svih mojih hitova i najvećih uspjeha. Zahvaljujem organizatoru na hrabrosti i na pozivu u Pulu koji me iskreno razveselio ", rekao je Škoro.

"S obzirom da je zaista dugo nije nastupao u Puli, računica nas zapravo vodi na zaključak da je od toga prošlo više od jedanaest godina, jer je Škorin posljednji nastup u Puli bio u svibnju 2006. u šatoru na Karolini, pred tri tisuće posjetitelja - valja naglasiti od terase Dom hrvatskih branitelja može primiti samo polovicu od tog broja, pa zato fanovima preporučamo nabaviti ulaznice čim prije jer postoji sasvim opravdan strah da ulaznica jednostavno više neće biti u prodaji "- poručio je Miljenko Ćurić iz Škorine managementa ,

 "Ne dirajte mi ravnicu", "Šumi, šumi javore", "Otvor 'ženo kapiju", "Sve poštivam, uživam", "Šil, dil, daj", "Mata", "Ne vjeruje srce pameti" Garava "," Neće grom u Koprive "," Domovina "," Heroji ne plaču "," Reci, moj brate "," Sude mi "," Svetinja "i mnoge druge Škorine pjesme-himne očekujemo čuti u onoj pravoj originalnoj izvedbi na ovom jedinstvenom glazbenom spektaklu u Puli, na radost i veselje sviju! (jedino mrzovoljci i političari nisu dobrodošli, kaže organizator kroz smijeh).

Koncert je najavljen za petak, 17. kolovoza 2018, s početkom u 21 sat. Ulaznice nabavite putem sustava ENTRIO.HR ili na ENTRIO prodajnim mjestima u Puli (Activa Travel), Rovinju, Poreču i Novigradu (Kompas) i Umagu (Turistička agencija Damir). 

Kolovoz 2018.

ADSense_04