ADSense_02


2. SREDNJOEUROPSKI PODUZETNIČKI FORUM-CEEF - ILOK


Petak, 14 Rujan 2018

Čast nam je pozvati Vas na 2. Srednjoeuropski poduzetnički forum-CEEF (Central European Entrepreneurial Forum) koji će se održati u petak 21.9.2018. godine u Iloku sa početkom u 10,00 sati. Forum se održava u Muzeju grada Iloka – dvorac Odescalchi, dvorana Nikole Iločkog. Okupljanje sudionika počinje već u 9.30 sati. Detalji kao i program Foruma nalaze se na web stranici: http://www.cee-forum.com/

Cilj ovog poduzetničkog Foruma je promicanje novih znanja i spoznaja potrebnih za razumijevanje poduzetničkih procesa u suvremenom, znanjem-intenzivnom gospodarstvu sa ciljem poticanja cjeloživotnog učenja i razvoja poduzetničkih osobina i vještina potrebnih za poslovanje u turbulentnom poslovnom okruženju. 

Forum se već drugu godinu za redom organizira od strane dvaju udruga Ekonomskog fakulteta u Zagrebu; Međunarodnog instituta poduzetništva i Studentskog poduzetničkog inkubatora koje se, svaka na svoj način bave promicanjem poduzetništva i poduzetničkih aktivnosti na svim razinama poslovanja u Hrvatskoj i okruženju. 

Studentski poduzetnički inkubator osnovan je 2007. godine kao poseban oblik potpore kojim se omogućava studentima poduzetnicima (početnicima) realiziranje svojih ideja u prvim godinama poslovanja, kroz osiguranje prostora, kompjutorske opreme, korištenje stručne pomoći pa čak i mogućnosti početnog financiranja.

Međunarodni institut poduzetništva je udruga je osnovana u cilju promicanja, razvitka i unapređenja međunarodne konkurentnosti i izvrsnosti poduzetnika putem umrežavanja svih relevantnih čimbenika javnog, privatnog i znanstveno-istraživačkog sektora.  

Misija ovog Foruma, kao i asocijacija organizatora, je povezivanje i umrežavanje kako među znanstvenicima koji se bave Poduzetništvom, među vama poduzetnicima iz prakse, ali poglavito između nas međusobno tj. znanosti i realnog sektora jer upravo ta spona predstavlja ključ za iznalaženje rješenja za tekuće probleme poduzetništva, ali i smjernica za razvoj novih poduzetničkih znanja, ideja i inovacija. 

Naša zajednička vizija, a što je ujedno i cilj ovog Srednjoeuropskog foruma, je razvoj poduzetništva, ubrzanje gospodarskog razvoja i iskorištavanje ogromnog ali nedovoljno iskorištenog potencijala koja proizlazi iz najvrjednijeg resursa kojeg Hrvatska posjeduje – a to je znanje.

Rujan 2018.

ADSense_04