ADSense_02


Na 43. Sajmu inovacija Bor-plastika d.o.o. iz Kneževih Vinograda osvojila prestižne nagrade


Četvrtak, 29 Studeni 2018

14.-17. studenog 2018 na Zagrebačkom velesajmu održan je 43. sajam inovacija s međunarodnim sudjelovanjem - INOVA - BUDI UZOR. Radi se o izložbi inovacija, novih proizvoda i inovacija mladih. Inova je  predstavljena na nizu velikih međunarodnih smotri inovacija diljem svijeta te je tako postala prigoda za susret hrvatskih inovatora i poduzetnika sa inozemnim kolegama i plasman inovacija na hrvatsko tržište.

Među svim predstavljenim inovacijama izdvojila se Bor-plastika d.o.o. iz Kneževih Vinograda, koja se svojim radom i angažmanom dokazala te osvojila prestižne nagrade. 

Osvojena je zlatna medalja za  BP ASP biološki pročistač otpadnih voda te je dodijeljena  i posebna nagrada za "najbolju  inovaciju za zaštitu okoliša". Osim toga osvojila je još jedno zlato za statički mješač fluida za čiji je razvoj zaslužan zaposlenik tvrtke Zvonimir Lukadinović.  Zlatu je pridodana i  posebna nagrada GRAND PRIX od TERA TEHNOPOLIS d.o.o. (za promicanje novih tehnologija, inovacija i poduzetništva) za uspješan nastup. 

Bor-plastika d.o.o. je prepoznata na tržištu kao tvrtka koja nudi napredna rješenja u očuvanju okoliša zahvaljujući svom dinamičnom razvoju i rastu te iza sebe ima osvojene nagrade kao što su Zlatna kuna, Zelena povelja, Green mark, te posjeduje certifikate ISO 9001 i ISO 14001, CE , WHG.

Studeni 2018.

ADSense_04