ADSense_02


Coca-Cola obilježila 50. godina poslovanja u Hrvatskoj


Srijeda, 05 Prosinac 2018

Svečanim okupljanjem u zagrebačkome Hrvatskom narodnom kazalištu Coca-Cola je uz brojne goste iz regije i vrhunski glazbeni program proslavila 50. obljetnicu u Hrvatskoj.

Povodom 50 godina uspješne suradnje sa zajednicama i poslovnim partnerima u Hrvatskoj Coca-Cola je u zagrebačkom Hrvatskom narodnom kazalištu okupila brojne goste iz poslovnoga i javnog svijeta kako bi s njima proslavila značajnu obljetnicu i zahvalila na dugogodišnjoj uspješnoj suradnji.

U bajkovitome ambijentu Hrvatskoga narodnog kazališta gosti pristigli iz raznih krajeva Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine uživali su u vrhunskim glazbenom programu i raskošnoj gastronomskoj ponudi. Domaćini večeri glavna direktorica Coca-Cole HBC za Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu i Sloveniju Ruža Tomić Fontana i glavni izvršni direktor Coca-Cola HBC Zoran Bogdanović zahvalili su suradnicima - kupcima i dobavljačima, na povjerenju i uspješnoj višegodišnjoj suradnji, a posebnu zahvalu uputili su zaposlenicima Coca-Cole koji su svojom predanošću doprinijeli prvih uspješnih 50 godina Coca-Cole u Hrvatskoj. Okupljenima je najljepše želje uputila i zamjenica gradonačelnika Grada Zagreba doc.dr.sc. Olivera Majić koja je pozdravila Coca-Coline aktivnosti u lokalnim zajednicama.

Koje su sve uspješne i zanimljive priče pratile Coca-Colu u ovih 50 godina gostima je prenio Goran Milić kroz kratki dokumentarni film o 50 godina Coca-Cole u Hrvatskoj.  Za večer za pamćenje gosti su se zagrijali uz posebno spravljene koktele Xmass Negroni, The next 50, Santa Claus is coming to Town, Gala night te Most wonderful time. Za vrhunski glazbeni program pobrinuli su se  članovi ansambla kazališta Komedija koji su uz klavir izvodili poznate Coca-Coline jinglove te zbor Husar-Tomčić koji je izvedbom božićnih hitova na balkonu HNK goste, ali i brojne Zagrepčane i turiste okupljene ispred kazališta, uveo u božićno raspoloženje.

S obzirom da je Coca-Cola kao tvrtka kroz svoje društveno odgovorno poslovanje i strateški orijentirana na mlade, na proslavi je službeni glazbeni program otvoren nastupom mladih talenata iz popularne HRT-ove emisije A-strana Ive Gortan, Marka Kutlića, Alena Đurasa te Brune Oberan. Nakon odličnog nastupa članova ansambla Komedija - Renate Sabljak, Vande Vinter i Ervina Baučića, večer je u svom stilu, s raspjevanom publikom na nogama, završio Gibonni koji je za vrijeme koncerta istaknuo i zahvalio na petnaestogodišnjoj suradnji s Coca-Colom.

U božićno vrijeme osobito se je važno sjetiti i onih kojima su  blagdani teško razdoblje i zato je Coca-Cola u suradnji s Crvenim križem i ove godine odlučila pomoći 1000 najugroženijih obitelji u Hrvatskoj, Sloveniji i Bosni i Hercegovini.

Studeni 2018.

ADSense_04