ADSense_02


PROLJETNI SAJMOVI ZAGREBAČKOG VELESAJMA


Petak, 08 Veljača 2019

U skladu s poslovnom strategijom jačanja sajamske djelatnosti objedinili smo u istom terminu, od 24. do 27. travnja, pod zajedničkim nazivom Proljetni sajmovi Zagrebačkog velesajma programski kompatibilne sajmove:


•    GRADITELJSTVO – 40. međunarodni sajam građenja i opremanja
•    INTERKLIMA – 25. međunarodni sajam grijanja, klimatizacije, obrade pitkih voda i obnovljivih izvora energije
•    EMAT – 10. međunarodni sajam zaštite okoliša i komunalne opreme
•    INTERPROTEX – 13. međunarodni sajam zaštite osoba i imovine
Izlagački i programski sadržaj ovih sajmova stavlja u fokus planiranje, projektiranje, izgradnju, rekonstrukciju i opremanje objekata na energetski učinkovit i ekološki prihvatljiv način, uključujući i sve prisutniju potrebu za zaštitom ljudi, imovine i podataka. Zanimanje za sudjelovanje u ovoj grupi sajmova, kako poslovnih posjetitelja tako i izlagača raste iz godine u godinu.
Na sajmu GRADITELJSTVO prezentirat će se izlagači energetski učinkovitih građevinskih materijala i opreme te tehničko-tehnološka rješenja koja podižu energetsku učinkovitost zgrade u svim fazama vijeka trajanja. Uz izlagački dio, tijekom sajma  održat će se i bogat program stručnih manifestacija a središnji događaj će biti DAN GRADITELJA na kojem će se  razmatrati aktualne teme s područja graditeljstva i energetske učinkovitosti.
INTERKLIMA je bienalni sajam sa dugogodišnjom tradicijom. Vodeći je regionalni sajam opreme za grijanje, hlađenje, klimatizaciju, obradu pitkih voda i obnovljivih izvora energije. Od stručnih događanja izdvajamo INTERKLIMA - 25. međunarodni znanstveno - stručni simpozij o grijanju, hlađenju i klimatizaciji.

EMAT organiziramo s ciljem jačanja svijesti o potrebi ekološkog pristupa u svim segmentima gospodarskog razvoja. Sajam nudi upoznavanje i prezentacije novih tehnologija za održivi razvoj te razmjenu stručnih i znanstvenih iskustava s područja prevencije onečišćenja, komunalnog gospodarstva, urbanog uređenja, zaštite okoliša i života u njemu.
Nastavljajući dugogodišnju tradiciju visoko specijaliziranog bienalnog sajma zaštite u našoj zemlji te regionalnog lidera u grupi safety-security sajmova, INTERPROTEX će ponovo ujediniti razne grupacije ove gospodarske grane. Za hrvatske proizvođače, sudjelovanje na ovom sajmu znači doprinos bržem stvaranju njihovih robnih marki i potvrdu prisutnosti na tržištu što pridonosi povećanju međunarodne konkurentnostiViše informacija možete pronaći na www.zv.hr
Veljača 2019.

ADSense_04